Pages

Thursday, March 15, 2012

~dua tahun~

kejaaaap je masa berlalu kan....
pejam celik pejam celik..
gaduh2..pas2 baik2...
dah 2 taun...


hehhehhe
terima kasih mrs buddy....
sbb sudi bersama saya yg xseberapa ni...
menemani sy setiap tika...
dalam sedih mahupun bahagia...
dalam duka, juga derita....
susah senang saya....
sentiasa ada kamu yg mendampingi..

kasih saya hanya pada kamu,,,,



ermmm...
igt x....mula2 kite jumpa...?
hehhehhee...
kt stesen bas bukit jalil......
awak tggu saya....


pas2 kite g jalan2 kt muzium....


pas2 kite g kLCC....
lagi kite g kt petrosains...
zoo negara...
taman tasik titiwangsa....
pas2 aquaria...
taman tasik perdana...
teeluk batik...


dan macam2 lg...
hehhehehe


banyak kan....
tp xhabes lg....


banyak lg tempat yg sy nk bawak kamu,....
masanya blom smpai lg...
sabar ye....


2 taun...
macam2 yg dah berlaku,,,,
ada suke...
ada duka....


bahagia...derita...
tp kamu ttp sabar je....
mmg silap sy...
bt kamu derita...
tp...
hanya kamu yg saya cinta....

kamu yg akn bersama sy..
sampai bile2....
sampai habis nafas saya....
sabar ye....
sy mmg budak jahat....
sampai bile2 pn....
tp sy baik ng kamu....
hehhehhe...

selamat ulang tahun sayang....
moga kekal bahagia...
smpai akhir hayat kite...






Tuesday, March 13, 2012

~kalau kaca menjadi intan~









ni lagu angan2 aku...

mgkin hanya akn tggal angan2 semata....



kalau itu yg kamu mahu...


dan lagu ini...



tetap jadi angan2 aku...
.



video


~mcm syit je c*lcom!!~

aku btol2 tgh bengang...
rasa cm demm gle
time2 nk gne cmni la dia xleh gne...
ada masalah jadah ape pn aku xtahu la..
dah kalo nk bt maintainen ke ape syit ke..
msg la penguna ni...
gtaw...
susah??
huh!!!

Wednesday, March 7, 2012

~silency~

mrs buddy memang sweet...
sweet yg amat...
hehehhe...


sbb??
sbb mrs buddy call aku skrg ni....
tp xckap...
masing tgh buat keje...
aku tgh tgok anime...
dan mrs buddy...
tgh mlayan lagu yuna gamaknye...
sayup2 je dgr suara yuna...


tp xpe..
sbb kami mmg slalu mcmni...
hehehehe
sweet kan...
rasa mcm dok dekat je...
walau sorang dok kl...
dan sorang lagi kt pahang sana...


tp kami xpernah terputus hubungan...
senantiasa bersama2...
sentiasa ada suara kamu untuk diri ini...
sentiasa ada bebelan kamu untuk menasihati...


gaduh????
mana ada laaa...
kami baik2 je,,,
bahagia mcm selalu...

mesti kamu xperasan kan...
sy tgh post blog ni skrg...
hehehhhe
kalo kamu perasan..cpat2 gtaw taw...
hehhe...

nk smbung tgok anime...
 

~selamat hari lahir ke 25 untuk mrs buddy~

assalamualaikum frenz....


6 march yg lepas....besday mrs buddy... selamat hari lahir ye kamu...
dah tua dah tu,,,
jgn majuk2 sgt..hehehhe
tp nk bt mcmana,,,,
majuk...dengan wanita...mmg xboleh dipisahkan...
bagai aur dengan tebing....
jika terpisah...maka kontanglah dunia...
bagai isi dengn kuku....
jika terpisah....maka sakitlah terasa....
bagai saya dengan kamu,...
jika terpisah....maka matilah jiwa..

dan aku...pagi2 lg bangunnye...
nk joging...
tp ujan....
pulaakkkk!!
asek ujaaaaan je time aku tgh mood nk jog....
huh.....

okeh, tggu esok plak mcamana...

dan kamu mrs buddy...
sy mintak maaf..
sbb buat kamu rasa bosan dgn sy selama ni....

jaga kesihatan baek2 ye...
jgn saket2...
makan selalu..bagi gemok....
hehehhehehe

okeh...
aku nk kemas2 bilik jap....
pas2 mandi manda...
pas2....
masak...
g kerja...
hehehhehehhe....