Pages

Tuesday, July 26, 2011

~kamu jangan nakal~

dan kamu cik marzi..

bile dah dok jauh ng saya..
jangan nk nakal2 plak ye..
saya dapat rasa..
kalo ada ape2 yg xkena..
sbb saya pon ada deria ke-6...
macam kamu...ngee~~

sbab xmahu kamu nakal2,..
jadi saya nk bg kamu lagu ni..
supaya kamu sentiasa ingat..
saya sayang kamu yg amat..


video
dan saya janji..
xakan nakal2 lagi..

~my buDDy!!~

kerana kamu...

 yang masih setia bersama aku..
yang masih setia menemaniku..
untuk menempuh hidup penuh berliku..
dan kamu yg sentiasa ada di sisi aku..

kerana aku..

yang terlalu mendambakan kamu..
yang terlalu menginginkan kamu..
walau sejak dulu...
walau lama masa berlalu..
kau tetap di hati aku..

kerana kita..
yang saling mencinta..
yang mahu hidup bersama..
sebagai pasangan yang bahagia..
sebagai pasangan yg setia..

dan..

semoga setiap doa ku..
setiap sujud mu..
akan di kabulkan..
tiada apa lagi yg aku harapkan..
cuma utk bersama kamu..

hanya kamu...

Sunday, July 24, 2011

~tengokk!!~

tengokk...


baru je publish 1 post td..
dah gatal tgan nk menaip lg 1 post...
mentang2 la cuti..hehehhee


ok2.. gua xnak cte byak..
gua cme nk bg lagu ni je..
kt cinta hati gua..
moga2 pas beliau penat2 travel dari kL..
beliau mampu senyum pas dgr lagu ni..

gua sediakan skali lirik yg gua copy paste kt tenet,..
hehehhe...

video
i wanna hold your hand~~

Oh yeah, I´ll tell you something

I think you'll understand
When I say that something

I wanna hold your hand
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand

Oh, please, say to me
You'll let me be your man
and please, say to me

You'll let me hold your hand
Now let me hold your hand
I wanna hold your hand



And when I touch you i feel happy, inside
It's such a feeling
That my love
I can't hide
I can't hide
I can't hide

Yeah you, got that something
I think you'll understand
When I say that something
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand

And when I touch you I feel happy, inside
It's such a feeling
That my love
I can't hide
I can't hide
I can't hide

Yeah you, got that something
I think you'll understand
When I say that something
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand
I wanna hold your hand
I wanna hold your ha-a-a-a-a-a-and

~fAREweLL~

ari ahad..gua cuti..

hehhehehe..baru ada mood nk tgok blog gua ni..
sblom ni dok usha blog2 org len je..
akhirnya,,arini..gua bkak jgk gua pnye blog  ni..

sedikit kecewa sbnrnye gua arini..
baru smlam plan nk kuar ng buddy gua..
tp xjadi...

ape?? buddy gua sape??
olrite..gua mntak maap ye..
gua xpernah cite kt korang ke..??
seyes??

olrait..buddy gua nama dia ce'na..
hehehhe..
atau nama sbnrnye marziana...
otaikan nama dia..
hehhehe...gurau je

baek,sbnrnye gua baru plan nk kuar ng ce'na rini...
yelaa..skrg dia dah dok jauh,,,
walau masa dia dok dekat pn gua bukan la slalu sgt kuar ng dia..
keje koot..(alasan utama),,dan sebab2 teknikal yang len..
alang2 dia dah dtg kL, nk jgk jumpa..

tp nasib xmnyebelahi kami..
dia terpaksa bertolak awal utk bertugas,.
xpela..nk bt cne..
kite hnye mampu merancang..DIA yang mnentukan..
xgitu..??

buddy gua dah bertolak balik dah..
tggal la gua terkuman2 kt cni..
haishhh...
gua tetap syg kamu..

dia baru je msg gua kata dah smpai..
tp gua reply pon msg dia....
bg dia tertunggu2 sket..
sape sruh tggal gua sorang2 kt cni..

dan perut gua dah mula sakit2 balek..
demn it!!
nk kna masok wad lagi kee..
seyes gua dah serik..
doktor2 yg xberperikemanusiaan...
walau diorang hanya menjalankan tugas,,
tp slow2 dah la..
sakit koot..
olrait,finish that story..gua xnk igt dah..

dan skrg gua dah nk g mandi2 jap..
dgn muka yg xbebasuh gua dah mngadap blog gua ni..
hehhhehehhe...

olrait, bye2 frenzz..
miss u all...